Lijst met opleidingen voor de laureaten van het examen inzake beroepsbekwaamheid en het mondeling evaluatie-examen

De Potpourri-wet V van 6 juli 2017 voorziet dat het IGO, naast zijn wettelijke doelgroep, een deel van zijn opleidingen openstelt voor laureaten van het examen inzake beroepsbekwaamheid en het mondelinge evaluatie-examen en dit gedurende de periode tijdens dewelke zij het voordeel van hun uitslag houden.  Hierdoor kunnen deze personen tegen betaling (€ 120/dag, incl. BTW) deelnemen aan bepaalde opleidingen van het IGO. De lijst met opleidingen waaraan zij kunnen deelnemen, is intussen beschikbaar.

De lijst met opleidingen kan u hieronder downloaden.

 

Praktische modaliteiten

De beknopte samenvatting van de programma’s van de opleidingen die het IGO aanbiedt, kan geraadpleegd worden in de opleidingscatalogus. U kan de opleidingen raadplegen op onze opleidingspagina.

De deelname aan de opleidingen van het IGO is betalend (€ 120/dag, incl. BTW). Indien de opleiding doorgaat op een externe locatie, vallen de hotelkosten eveneens ten laste van de deelnemer.

 

Interesse?

Dien dan uw deelnemingsaanvraag, vergezeld van uw getuigschrift van beroepsbekwaamheid of het evaluatiegetuigschrift, per e-mail in bij mevrouw Annick Van Der Gucht (annick.vandergucht@igo-ifj.be).