IGO News (nummer 2)

In april heeft het IGO een nieuwe editie van zijn nieuwsbrief ‘IGO News’ gelanceerd. Deze laat u toe het overzicht te bewaren van de belangrijkste opleidingen en projecten die op til staan. 

Met deze nieuwsbrief wil het IGO u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen inzake opleiding. Een aantal nieuwe opleidingen worden in de komende maanden georganiseerd en andere, die gepland zijn in het najaar, worden nu reeds volop voorbereid. Ook de uitrol van nieuwe applicaties zoals MaCH op de parketten van eerste aanleg en de arbeidsauditoraten en REGSOL 2 voor de rechtbanken van koophandel gaat gepaard met op maat uitgewerkte opleidingssessies, zodat u uw kennis en vaardigheden op peil kunt houden.

De newsletter, die per e-mail verstuurd werd naar ons doelpubliek, biedt u slechts een kleine inkijk in de opleidingen van het IGO.

Wenst u een overzicht van al onze opleidingsactiviteiten? Raadpleeg dan onze opleidingspagina. U vindt er alle activiteiten terug die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling van uw professionele competenties.