Nieuwigheden op onze website

We hebben enkele belangrijke vernieuwingen doorgevoerd op onze website om uw gebruikservaring en de veiligheid van uw gegevens te verbeteren. We hebben de zoekfilter op onze opleidingspagina uitgebreid en voortaan dient u zich aan te melden met uw identiteitskaart. 

FAS-login: aanmelden via uw identiteitskaart 

Om de veiligheid van uw gegevens te verzekeren, heeft het IGO zich aangesloten bij het Federaal Authenticatie Systeem (FAS). Deze manier van inloggen, waarbij u dient gebruik te maken van uw identiteitskaart, stemt overeen met andere overheidswebsites zoals ‘Tax-on-web’. Het IGO zal deze nieuwe inlogprocedure in eerste instantie gebruiken op zijn website voor het luik opleidingen. 

 

Krachtigere zoekfilter: filter voortaan doorheen ons opleidingsaanbod op basis van uw functie 

Daarnaast zal u doorheen ons opleidingsaanbod kunnen bladeren op basis van uw functie (via het zoekcriterium 'doelgroep': bv. onderzoeksrechter, griffier, parketjurist, ...). Op deze manier willen we ervoor zorgen dat u nog gemakkelijker opleidingen vindt die aanleunen bij uw professionele noden. Uit de 'Informatiebarometer' 2017 blijkt immers dat een ruime meerderheid (71%) van de magistraten en het gerechtspersoneel voorstander zijn van een dergelijke zoekoptie. We hebben dan ook aandachtig geluisterd en de nodige stappen ondernomen om dit zo snel mogelijk op muziek te zetten.

Intussen werken we in stilte verder aan de verdere optimalisering van uw gebruikservaring op onze website.