Opleidingen voor personen die niet behoren tot de wettelijke doelgroep van het IGO

De Potpourri-wet V van 6 juli 2017 laat toe dat het IGO ook opleidingen organiseert voor "personeelsleden of medewerkers van andere rechterlijke instanties of diensten die met de rechterlijke instanties samenwerken". Hierdoor kunnen deze personen tegen betaling (€ 120/dag, incl. BTW) deelnemen aan de opleidingen van het IGO. De opleidingen kunnen geraadpleegd worden op onze opleidingspagina.

 

Praktische modaliteiten

  • De beknopte samenvatting van de programma’s van de opleidingen die het IGO aabiedt, kan geraadpleegd worden in de opleidingscatalogus. U kan de opleidingen raadplegen op onze opleidingspagina.
  • De deelname aan de opleidingen van het IGO is betalend (€ 120/dag, incl. BTW). Indien de opleiding doorgaat op een externe locatie, vallen de hotelkosten eveneens ten laste van de deelnemer.

 

Interesse?

Dien dan uw deelnemingsaanvraag, samen met uw beknopte CV en motivatiebrief, per e-mail in bij mevrouw Annick Van Der Gucht (annick.vandergucht@igo-ifj.be). Gelieve in uw motivatiebrief aan te geven waarom u in aanmerking denkt te komen voor de gewenste opleiding.

 

De integrale communicatie vindt u in de bijlage hieronder.